Brandkursus

Ved du hvad du skal gøre i tilfælde af brand? Lad os forberede jer til hensigtmæssig adfærd i de første vigtige minutter!

BRANDKURSUS MED PROFESSIONELLE BRANDINSTRUKTØRER

FORMÅL:

Et kursus i elementær brandbekæmpelse giver deltageren et godt kendskab til, hvordan der skal reageres i tilfælde af brand. Både med hensyn til redning af mennesker, alarmering samt bekæmpelsen af selve branden.

Du har brug for forskellig viden om brandbekæmpelse, alt efter hvad du arbejder med. Det har stor betydning, om du arbejder på en byggeplads, i en pædagogisk institution eller i en 12 etagers kontorbygning. Farerne lurer forskellige steder, og du står overfor vidt forskellige udfordringer, hvis uheldet er ude.

VARIGHED:

3 timer.

KURSUSSTED:

Kurset afvikles i jeres lokaler på de datoer og tidspunkter, som passer ind i jeres program – også i aften timerne samt i weekenderne. Tillæg for kørsel udenfor storkøbenhavn eller Århus.

INSTRUKTØRER:

Alle instruktører hos Førstehjælp.com er godkendte jf. Dansk Førstehjælpsråd/Beredskabsstyrelsen. Instruktørene er alle aktive i det danske redningsberedskab og har mange års erfaring fra brand og ambulancetjenesten landet over.

PRIS:

Kr. 4.495 ex. moms pr. hold – maks. 16 personer.

Kurset kan afholdes på alle ugens dage/tider af døgnet uden yderligere omkostninger.

Jeres virksomhed/institution i centrum på kurset.
Kurset tager gerne udgangspunkt i jeres lokaliteter/bygning.

Nyhed: Vi anvendes gas / vandanlæg til brandslukker træningen. Derved kommer ingen kursister i nærkontakt med varm olie eller brændstof. Jeres sikkerhed i fokus.

  • Vi aflægger jer om ønsket et besøg før kurset, da kurset tager udgangspunkt i jeres specifikke virksomhed eller institution.
  • Øvelse i brug af de håndildslukkere der findes på netop jeres lokalitet.
  • Hvad sker der når det brænder?
  • Hvad gør jeg når det brænder?
  • Trinvis brandbekæmpelse
  • Elementær brandforebyggelse
  • Situationsøvelser

Kurset lægger stor vægt på, at deltagere efter kurset er fortrolig med de slukningsmidler, der er på den pågældende arbejdsplads. Dermed vil de føler sig mere trygge og vil handle hensigtsmæssigt i en pressede situationer.

Kontakt og bestil